SensitiveLIFE

Stol på dig selv!


Mærk følelsen af at være god nok, og genfind troen på, at det du kan, ikke er forkert eller for lidt!

Gruppeforløb over 8 uger

Forløbet henvender sig til dig, som...
ofte er usikker på dig selv og egne evner. Du er måske ofte bange for ikke at gøre tingene godt nok. Og den følelse, kan holde dig vågen om natten fx inden en aflevering af en opgave, inden et vigtigt møde eller noget helt tredje..

Du vil rigtig gerne være rigtig god til det, du laver, men du har altid haft svært ved at stole på, at det du gør, det er godt nok. Måske irriterer det dig, at du ikke kan slippe følelsen, hver gang du skal til eller er i færd med at løse en opgave.

Du drømmer om at kunne slippe tvivlen på, om det du gør og siger, nu også er godt nok. Du vil så gerne kunne hvile i, at det du ved, du kan, det er ikke forkert eller for lidt.

Du kunne virkelig godt tænke dig, at du ikke bruger så meget tid på hele tiden at gruble og tænke så meget.


Det du får med fra forløbet, er en ny og stærkere tro på, at det du ved, du kan, det er ikke for lidt eller forkert.
Du får en forståelse for:
 • Hvorfor du agerer og føler som du gør
 • Hvad der er på spil hver gang du føler, som du gør
 • Hvordan du slipper følelsen af tvivl på dig selv og egne evner
Når du gennemfører de enkelte øvelser i forløbet, så vil du mærke en forandring i den måde, du anskuer dine egne evner, talenter og styrker på, og du vil opleve at troen på det du ved, du kan, bliver styrket.


Det her får du med:
 • 7 emner fordelt over 3 steps (se overskrifterne på emnerne under overskriften ”Strukturen for forløbet”)
 • 7 øvelsesark og ditto lydfiler, der giver en grundig introduktion til hver øvelse
 • 1 successjournal, hvor du igennem forløbet kan notere dine læringer, og som efterfølgende kan bruges som dit samlede overblik over bl.a. dine talenter, styrker, værdier, ønsker og drømme
 • 7 live-kald via Zoom – der er et hver uge, med undtagelse af den uge, hvor vi har live-dag
 • Lukket fb-gruppe, hvor du og de andre kursister (I bliver max 8), kan dele erfaringer og tanker igennem forløbet, og hvor I som kursister, kan skrive feedback på alt det I oplever på forløbet
 • Adgang til egen side, hvor øvelser, introduktion til øvelser via lydfil, optagelser fra vores livekald, samt succes-journal ligger. Du har adgang til siden også efter at forløbet er slut, så du kan genbesøge de filer du måtte ønske.
 • 1 samtale af 30 min over telefon – hvor vi sammen sætter fokus på dig og din udfordring.

Strukturen for forløbet
Forløbet indeholder 3 steps:
Step 1 – Din frygt
 • EGO'et og dets magt
 • Det, du mærker
Step 2 – Dit mod
 • Værdier
 • Længsler og ønsker
Step 3 – Din styrke
 • Ændringer og perfektionisme
 • Rigtigt vs forkert (LIVE-dag)
 • Sæt handling bag (LIVE-dag)

FB-gruppen
En uge før forløbsstart, så får du en mail med link til adgang til fb-gruppen.

Herinde har du og de 7 andre forløbsdeltagere mulighed for at sparre med hinanden, dele ud af jeres oplevelser med de enkelte øvelser, samt give jeres feedback på hele forløbet.

Din egen side
Link med adgang til din egen side, hvor intro-lydfil, succesjournal, øvelser mm ligger.

Øvelserne og de tilhørende lydfiler frigives pr. step hver anden mandag.
Dette for at give dig mulighed for at tage læringen i små bidder, så du ikke overvælder dig selv med information og øvelser.

Livekald via Zoom finder sted hver torsdag om morgenen kl. 10.00 – med undtagelse af den uge, hvor vi har live-dag.

Jeg er godt med på at live-kald ligger på en hverdag. Og måske har du allerede nu tænkt, at med et fuldtidsjob, så kan det ikke lade sig gøre at være med.
Kan du ikke være med live, så fortvivl ikke. Alle livekald bliver optaget og lagt ind på den personlige side, du får adgang til, så du til enhver tid kan genhøre dem. Har du spørgsmål til en øvelse eller til den læring, som du oplever, og kan du ikke deltage på livekald, så kan du skrive dit spørgsmål til mig og så besvarer jeg det på mødet.

Du kan altså sagtens have et fuldtidsarbejde, og så høre vores live når du har tid. Der er ikke nogen forventning om at øvelser skal være gennemført inden næste live. Du har adgang til alt materialet også efter forløbet, så du kan tage det i det tempo, der passer dig.

Øvelserne er ikke lektier! De er skabt for at give dig plads og mulighed for reflektion og indre læring. Du vil opleve at nogle af øvelserne kræver lidt længere betænkningstid, og derfor er der netop ikke krav om at du bliver færdig med øvelserne.

Samtalen aftaler vi tidspunkt for imellem step 2 og 3. Her vender vi lige præcis din udfordring, og vi taler om, hvilket fokus du med fordel kunne arbejde videre med øvelserne i.
Samtalen varer ½ time (jeg skal nok holde styr på tiden), og foregår over telefon.

LIVE-dag – ja, vi skal mødes i virkeligheden (hvis vi ellers kan få lov til det, men det krydser jeg fingre for at vi kan komme til).
På denne dag dykker vi ned i de to sidste emner. Når vi arbejder med os selv og forståelsen af hvorfor vi agerer og føler som vi gør, så har vi brug for at tale om ”Rigtigt” vs ”Forkert”. Jeg opererer med den universelle anskuelse og så den individuelle anskuelse. Ofte bliver vi som mennesker mest påvirket af den universelle, og det kan faktisk fodre tvivlen i os selv.

Vi kommer også til at starte lidt op på at arbejde med en handlingsplan, hvor meningen er at du finder et mål, du gerne vil opnå og så prøver at bryde det mål ned i handlinger, der ikke trigger din frygt og tvivl.


Har du spørgsmål til forløbet eller er du tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at skrive til mig på trine@sensitivelife.dk eller ring til mig på 26296702.

Tidspuntet for næste gruppeforløb er endnu ikke planlagt. Hvis du kunne tænke dig at høre mere om forløbet eller har lyst til at deltage, så skriv eller ring endelig til mig.

     


Der er kun plads til 8 deltagere, og det er der to årsager til:
 1. En læring, som handler om en personlig transformation, kræver fortrolighed og tid til den enkelte. Er der for mange deltagere, så er der risiko for, at nogen føler sig overset eller utrygge.
 2. Jeg har fokus på, at hver enkelt af jer får så meget ud af forløbet som muligt. For at jeg kan leve op til det, så har jeg sat grænsen ved 8 deltagere.Dette forløb dækker tredie modul i forløbet "SensitiveL I F E - 1:1 mentorforløb". Du kan sagtens tage dette forøb uden at gå videre med resten af forløbene i SensitiveL I F E. Vælger du at gå videre, så vil du altid få rabat svarende til din investering i dette forløb.

Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Udfyld formularen (som du finder på siden "Kontakt" lige her), og så finder vi en tid der passer. :)

CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser