SensitiveLIFE

8-ugers gruppeforløb

Stol på dig selv!


Lær hvordan du tager din power hjem, så du slipper for den evige usikkerhed på dig selv og dine evner!

     


Lyder følgende bekendt...
 • Du er ikke sikker på, om du i virkeligheden er dygtig nok til det arbejde, du har
 • Du har svært ved at stole på dig selv og dine evner – også selv om du måske har mange års erfaring
 • Du er bange for ikke at gøre tingene godt nok – og selv om du bliver rost, er du stadig i tvivl…
Gruppeforløb
Drømmer du om at
 • Slippe tvivlen på, om dine kvalifikationer og evner er gode nok til at varetage det job, du har
 • Føle en dybere og bedre balance i dig selv
 • Være stolt af dig selv og virkelig føle helt ind i knoglerne, at du er god nok, som du er
 • Kunne sætte sunde grænser, som du får energi af i dit job, frem for at blive flad af det
 • Respektere dine egne grænser uden at føle, at du pålægger dine kolleger mere arbejde, eller "underskriver din egen fyreseddel"

De fleste sensitive har en tendens til at tage a.l.t for meget ansvar og bruge mere energi end de har på at være der for alle andre, end dem selv.

Det betyder, at vi bliver ekstra hudløse og sårbare og begynder at tvivle på os selv, vores kvalifikationer og egne evner. Vi tvivler på, om vi overhovedet er dygtige nok og tanker som ”hvad ser min arbejdsgiver egentlig i mig” kan begynde at dukke op.

Det er en ond spiral.

Men sådan behøver det ikke at være.
Når du lærer at blive dus med dine værdier og dine styrker, og lærer at dyrke din selvomsorg og forståelse for dig selv (den du er, og det du har brug for som den sensitive du er), så kan du vende tvivlen og usikkerheden til en enorm styrke!

Du får en indre styrke og føler, at du er god nok. Du er stolt af dig selv. Og din styrke kan mærkes - ikke kun af dig selv, men også af mennesker omkring dig.

Det ved jeg, for jeg har været der selv!

Jeg har gået vejen og i dag banker mit hjerte for at være vejviser for andre sensitive som mig selv. Det har jeg nu lavet dette 8-ugers forløb om.


Stol på dig selv! forløbet giver dig:
 • En ny og bomstærk tro på, at du ikke er hverken for lidt eller forkert
 • En dyb forståelse for, hvorfor du agerer og føler, som du gør
 • En indsigt i, hvad der er på spil hver gang du føler, som du gør
 • En grundlæggende viden om, hvordan du slipper følelsen af tvivl på dig selv og egne evner

Man kan sige, at forløbet giver dig et kørekort til dit sensitive sind!


Det siger andre om forløbet:


Forløbet henvender sig til dig, som...
 • er usikker på dig selv og dine evner
 • er bange for ikke at gøre tingene godt nok
 • kan ligge søvnløs dagen før en aflevering af en opgave, et vigtigt møde eller noget helt tredje
 • konstant er bange for at sige eller gøre det forkerte… dét, der bekræfter de andre (og dig selv i) at du jo ikke har styr på noget…

Øvelserne i forløbet er håndplukket og sammensat til dig, der er sensitiv, så du mærker og helt konkret oplever en forandring i den måde, du anskuer dine egne evner, kvalifikationer og styrker på. Du vil opleve, at troen på det du ved, du kan, slår rødder og bliver styrket.
Når vi arbejder med værdier og styrker, så bliver du samtidig også mere bevidst om, hvordan du kan bringe dem i spil i den hverdag. Og selvbebrejdelserne og de hårde ord bliver gradvist færre og livets lyse sider og mange muligheder bliver meget mere synlige for dig.


I mange år var lavt selvværd og overansvar de dominerende følelser for mig i mine jobs. Og det på trods af at jeg fik god ros for mine resultater og mine kompetencer. Men jeg kæmpede hver dag en indre kamp med mig selv.

Selvom jeg havde arbejdet indenfor mit fag i det meste af mit arbejdsliv, så tvivlede jeg oftere og oftere på, om jeg nu også var dygtig nok.

Jeg troede mere og mere på, at det kun var et spørgsmål om tid, før nogen fandt ud af, at jeg faktisk ingenting vidste og at jeg derfor ville blive fyret.

Derfor knoklede jeg hver dag for, at vise at jeg i hvert fald ikke var uvillig til at udføre arbejde. Jeg ville ikke også beskyldes for at være doven.

Mine værdier og styrker var uklare for mig, og derfor formåede jeg heller ikke at stole på det, jeg kunne. Det betød, at jeg mindre og mindre turde stå ved mig selv og mine meninger.

Jeg skældte mig selv hæder og ære fra, når jeg begik fejl, hvis jeg tillod mig at slappe af eller hvis jeg ikke havde fået ordnet mindst 5 ting på min to-do liste.
Stol på dig selv! forløbet koster 8.200 kr. og du kan betale i 1 rate eller i 2 rater af 4.100 kr.
Alle priser er inkl. moms.

Hvis du har brug for en anden finansiering eller form, så kontakt mig.

Næste hold starter 2. maj 2022.

     


Der er kun plads til 8 deltagere, og det er der to årsager til:
 1. Det kræver fortrolighed og tid til den enkelte, når der skal transformeres dybe mønstre og følelser. Og jeg ønsker at ha’ rigtig god tid til at se og høre den enkelte.
 2. Jeg har fokus på, at hver enkelt af jer får så meget ud af forløbet som muligt. For at jeg kan leve op til det, så er et lille, trygt forum optimalt.

Stol på dig selv! forløbet er bygget op over 3 trin med i alt 7 temaer:På forløbet får du bl.a.
 • Undervisning og guidance i de 7 Stol på dig selv! temaer
 • Workbook med øvelser og en grundig introduktion til alle øvelser + tilhørende lydfiler
 • SuccesJournal hvor du kan skabe overblik over alle dine læringer om fx dine talenter, styrker, værdier, ønsker og drømme
 • Ugentligt LIVE kald på Zoom
 • Lukket Facebook-gruppe, hvor du og dine medkursister kan dele jeres erfaringer, tanker og feedback i et fortroligt rum
 • Online-kit med alle dine øvelser, lydfiler, optagelser af live-kald osv. Du har 24/7 adgang til det hele – også efter forløbet
 • Personlig 1:1 samtale med mig, hvor vi sammen sætter fokus på dig og din udfordring

Lidt praktiske detaljer om, hvordan det hele foregår
Cirka en uges tid før forløbet starter, inviterer jeg dig ind i vores Facebook-gruppe.

Når forløbet går i gang, frigiver jeg øvelser og lydfiler trin-for-trin og i små bidder hver anden mandag, så du ikke bliver overvældet med det hele på én gang.

Vores ugentlige live kald finder sted hver torsdag kl. 10.00 og de optages, så du kan høre eller genhøre dem, når det passer dig.

Og hvis du har spørgsmål til et eller andet og kan du ikke være med på live kaldet, så skriver du bare dit spørgsmål til mig. Så besvarer jeg det på kaldet.


Du kan altså sagtens ha’ fuldtidsarbejde og så høre vores lives, når du har tid. Der er ikke nogen forventning om, at øvelserne skal være gennemført inden næste live. Du kan tage det i lige præcis det tempo, der passer dig.

Vores 1:1 samtale aftaler vi på et tidspunkt mellem Trin 2 og 3. Samtalen varer ½ time og foregår enten over telefon eller Zoom. Du bestemmer.

Og så er der vores LIVE dag – for JA, vi skal mødes i virkeligheden!

På LIVE dagen dykker vi ned i de to sidste temaer og det bliver en fed dag, kan jeg godt love dig! Så begynd bare at glæde dig.

     


Hvis du har spørgsmål til forløbet eller er i tvivl om noget, så tag endelig fat i mig – enten på mail til trine@sensitivelife.dk eller på telefon 26296702. Og har du brug for en kort snak, så finder vi også ud af det.Dette forløb dækker tredie modul i forløbet "SensitiveL I F E - 1:1 mentorforløb". Du kan sagtens tage dette forøb uden at gå videre med resten af forløbene i SensitiveL I F E. Vælger du at gå videre, så vil du altid få rabat svarende til din investering i dette forløb.

Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Udfyld formularen (som du finder på siden "Kontakt" lige her), og så finder vi en tid der passer. :)

CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser