SensitiveLIFE

Lyt til dig selv

Online kursus – løbende tilmelding og deltagelse. Du har adgang så snart du har tilmeldt dig.

Genskab din indre ro og balance, og lær hvordan du opbygger tilliden til det, du mærker.

     

-->Er du bange for ikke at være god nok?

-->Hører du din indre stemme fortælle dig noget i stil med ”Du skal ikke tro du er noget!” eller ”Du skal ikke gøre dig selv bemærket!”?

-->Oplever du dig selv ”eksplodere” i vrede over småting i hverdagen – uden at du helt er klar over hvorfor du reagerer så voldsomt?
Gruppeforløb

Måske du ofte befinder dig i situationer, hvor der er behov for at ”nogen” går forrest og leder vejen for andre – og den ”nogen” bliver dig, også selvom du egentlig ikke har lyst til det?

Og måske drømmer du om:
 • At have friheden til at være positiv – uden at skamme dig over det
 • At ”finde dine ben” og komme videre
 • At føle, du er god nok som du er

---
Vi lever i en verden, hvor krav, forventninger og normer er en meget stor del af vores hverdag.

Og som sensitiv, så mærker vi disse forventninger og krav endnu stærkere og mere insisterende end andre.
Fordi vi føler så meget, som vi gør, så kan vi ofte opleve, at vores opfattelse af verden ikke altid passer til normerne og forventningerne. Og vi kan finde os selv stræbe efter at "passe ind", være som de andre eller prøve at blive "rigtig".

Mange gange - helt ubevidst - forsøger vi at kontrollere alle de følelser og tanker vi har, ved at lukke af for dem.
Med det resultat at vi
 • bliver bange for ikke at være gode nok.
 • ”eksploderer” i vrede eller bryder sammen i tårer over ”de mindste ting”.
 • lader vores indre stemme fortsætte sangen om, at vi ikke skal tro, vi er noget.

Det er en ond spiral, som kun fodrer lavt selvværd, overansvar og overvældelse.
Ved at lære, hvordan du finder ind til kernen af din indre ro og balance, og efterfølgende aktivt dyrker at finde derind dagligt, så begynder du at lægge mærke til det du har brug for, samt hvordan du kan få det opfyldt.

Du begynder at genoprette og styrke tilliden til dig selv, og omverdens krav, normer og forventninger bliver til at være i uden at vælte dig omkuld eller dræne dig fuldstændig for energi.

Din indre ro og balance er afgørende for at kunne mærke dig selv som sensitiv.

Det giver dig og dit nervesystem en tiltrængt pause i hverdagen.
Og du opbygger en ro, der kan mærkes - ikke kun af dig selv, men også af dem omkring dig.


---
Lyt til dig selv - kurset giver dig:
 • en forståelse for, hvad det vil sige at være særligt sensitiv, og hvad der er på spil hver gang du føler, som du gør
 • en indsigt i hvad der sender dit nervesystem på overarbejde, og hvordan du kan bringe det i balance igen
 • nyttig viden om, hvad der skal til for DIG, til at være i alle de følelser, du mærker – uden at være bange for, at være ”for meget”, eller være nervøs for, om du er god nok.
 • stærke værktøjer til at opbygge tilliden til dig selv og det du mærker

Du vil opleve at tilliden til dig selv begynder at slå rødder, så du kan tage de første sikre skridt hen imod friheden til at være positiv. Den frihed, der sætter dig fri til at være dig – uden at du behøver at skamme dig over det.

Kurset henvender sig til dig, som...
 • ofte oplever dig selv ”eksplodere” i hverdagen – enten med voldsom vrede eller med mange tårer.
 • alt for tit mærker, at du glemmer dig selv, når du er sammen med andre – med det resultat at du efterfølgende føler dig ”hudløs” og kan bide af de mennesker, der kommer ”for tæt på”.
 • har en fornemmelse af ikke at stå rigtig fast på benene
 • drømmer om at have friheden til at være positiv – uden også at skulle skamme dig over at være det.
Emnerne og de tilhørende øvelser i kurset sammensat, så du som sensitiv mærker hvad der skal til for dig, til at bringe ro i dit nervesystem. Du vil opleve at jo mere du lytter til det, din krop og sensitive sind fortæller dig, des tydeligere vil du kunne mærke din mentale ro og balance.

Du bliver mere bevidst om hvad et negativt tankemønster gør ved dig, samt hvilke vaner, der holder dig fast i den negative spiral af ”eksplosioner”, lavt selvværd, skyld og skam.
Når du arbejder med øvelserne vil du opleve, at de voldsomme reaktioner bliver færre og færre, og at du – når du lytter til dig selv – mærker tilliden til dig selv, og det du mærker, stille og roligt vokser og bliver stærkere.


---
Frygten for ikke at være god nok, kombineret med en nærmest konstant indre skyld og skam, var i mange år de dominerende følelser for mig i mine jobs.
Jeg kæmpede nærmest på daglig basis en indre kamp med mig selv.

Fra min barndom har jeg bl.a. en mobbeoffer-historie med mig. Og i mange år ind i mit voksenliv var jeg ikke klar over at den stadig spillede en stor rolle i den indre kamp jeg kæmpede.
Jeg havde nemlig – helt ubevidst – fået en vane med mig, som fortalte mig, at det med at vise følelser, det var lig med svaghed.

Derfor havde jeg vænnet mig til i mange år, at jeg skulle træne mig selv i at lukke af for alt det ”følepjat”. Det var der alligevel ikke plads til.
Robusthed, forandringsparat og stærk var nøgleordene, og dem måtte jeg bare lære at meste – også selvom det lod til at jeg havde lidt sværere ved at lære det end andre.

Med tiden begyndte jeg at udvikle meget voldsomme ”eksplosioner” af vrede eller gråd. Det kom oftest ”ud af det blå”, og det chokerede både mig selv og selvfølgelig også dem, der var i nærheden.

Sådan en ”eksplosion” medførte ofte også skyld og skam over at have vist følelser på den måde. Jeg kunne skamme mig over det i ugevis, og det kunne holde mig vågen om natten. Her lå jeg ofte og skældte mig selv ud over at jeg endnu ikke havde lært at være stærk, og at jeg NU for pokker da måtte have lært at holde mund!!

Men resultatet af mit konstante fokus på at ”blive rigtig” (for det var jo det jeg faktisk prøvede på), det blev et følelsesmæssigt kaos, som mundede ud i stadigt flere og flere udadreaktioner.

Mit behov for at tale om alt det, jeg oplevede blev større og større. Jeg talte og talte, når jeg fik chancen – ofte med vrede eller agression – men uden at være konkret på, hvad det præcis var, der gjorde mig så vred eller ked af det. Det var jeg slet ikke i stand til. Og mine stakkels ledere havde mere end svært ved at vide hvad de skulle gøre for at hjælpe.

Det hele kulminerede til sidst et angstanfald. Heldigvis var det et mildt et af slagsen, men det var nok til at give mig en advarsel om, at noget skulle gøres.

Første skridt jeg tog, var at begynde at lytte til, hvad det var min krop og mit sind skreg på. Og det jeg hørte allerhøjest var ”RO i mit hoved”.
---


Når vi begynder at lytte til os selv, så mærker vi os selv bedre. Vi åbner op for, at vi kan se, høre og mærke vores behov, og vi bliver bedre til at sætte ord på det, der fylder hos os.

Vi som sensitive har særligt brug for en indre stærk base, som har rod i vores mentale ro og balance, samt en tillid til, at det vi mærker, det er rigtigt for os. Og for at kunne begynde at opbygge en indre stærk base, så er vi nødt til at starte med at lære, at lytte bedre til os selv.


Prisen for Lyt til dig selv - kurset
995 kr. inkl. moms

     

Der er løbende tilmelding og deltagelse til dette kursus, så du har adgang lige så snart du har tilmeldt dig.
Kurset indeholder 4 emner
1 – Din ”alene-tid”
 • Hvad fortæller din krop dig?
 • Hvordan skaber DU bedst indre ro og balance?
2 – Dine vaner
 • De åbenlyse og de skjulte vaner
 • EGO'et og dets magt
3 – Dit tankemønster
 • Hvad gør et negativt tankemønster ved dig?
 • Hvilke behov har du brug for bliver dækket?
 • Hvordan du kan kende og sætte dine egne grænser.
4 – Din kreative aftale
 • Skab struktur og rutiner, som giver din underbevidsthed plads og ro til at handle på alle de indtryk, du gennemgår på en dag.


Det her får du med:
 • 4 emner som lærer dig hvordan du bliver bedre til at lytte til dig selv
 • 4 øvelsesark og ditto video-guides, der giver en grundig introduktion til hver øvelse
 • 1 successjournal, hvor du igennem kurset kan notere dine læringer, og som efterfølgende kan bruges som dit samlede overblik over bl.a. dine styrker, værdier og kreative aftaler
 • 1 samtale af 30 min over telefon eller zoom (valget er dit) – hvor vi sammen stiller skarpt på det, du har brug for og mærker er vigtigt.
 • Lukket fb-gruppe, hvor du og de andre nuværende og tidligere kursister, kan dele erfaringer og tanker igennem kurset.
 • Adgang til egen side, hvor øvelser, introduktion til øvelser via videoguides, samt succes-journal ligger. Du har adgang til siden også efter at kurset er slut, så du kan genbesøge de filer du måtte ønske.


FB-gruppen
Du får adgang lige så snart du er tilmeldt. Du får en mail med link til adgang til fb-gruppen.
Herinde har du og de andre kursussdeltagere mulighed for at sparre med hinanden, dele ud af jeres oplevelser med de enkelte øvelser, samt give jeres feedback på hele kurset.

Din egen side
Link med adgang til din egen side, hvor intro-video, video-guides, succesjournal, øvelser mm ligger
Du har adgang til alt materialet med det samme, og du kan gå i gang lige så snart du er tilmeldt. Og når du er færdig med kurset har du stadig adgang til siden, skulle du have brug for at genhøre eller gense noget af det.

Samtalen
aftaler vi tidspunkt for, når du har været igennem første emne. Her vender vi lige præcis din udfordring, og vi taler om, hvilket fokus du med fordel kunne arbejde videre med øvelserne i.
Samtalen varer ½ time (jeg skal nok holde styr på tiden), og foregår enten over telefon eller via zoom. Du vælger hvad du helst vil.

     


---
Har du spørgsmål til kurset eller er du i tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at skrive til mig på trine@sensitivelife.dk.

Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Udfyld formularen (som du finder på siden "Kontakt" lige her), og så finder vi en tid der passer. :)

Dette online-kursus dækker første modul i forløbet "SensitiveL I F E - 1:1 mentorforløb".
Du kan sagtens tage dette kursus som et selvstændigt kursus uden at gå videre med resten af forløbene i SensitiveL I F E. Vælger du at gå videre, så vil du altid få rabat svarende til din investering i dette kursus.

CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser