SensitiveLIFE

De sidste 4 bogstaver i SensitiveLIFE står for Loyalty, Innocence, Faith og Energy.

Det er de 4 grundpiller i LIFE-metoden, som jeg har udviklet og som danner rammen for mit arbejde. Uanset om du investerer i mentorforløbet eller kun har brug for et par enkelte sessioner, så er hele eller dele af LIFE-metoden altid med.

Metoden er opstået og udviklet på baggrund af dels erfaringer fra de kunder, jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe, og dels personlige erfaringer fra mine ca 20 år på arbejdsmarkedet – uden at være klar over, at jeg mærker mere end flertallet af en bestemt grund. Nemlig at jeg er Særligt sensitiv – også kaldet sansestærk.

Selve metoden handler om at gå fra følelseskaos og tankemylder til indre ro og overskud i arbejdslivet.

I hver grundpille kigger vi på de udfordringer du står med (én ad gangen), og ved hjælp af enkelte værktøjer og øvelser, finder du frem til de ressourcer, som vil hjælpe dig med at løse dine udfordringer.
Det er helt uforpligtende og ganske gratis!Du kan læse mere om, hvad de enkelte grundpiller indeholder herunder:

L oyalty
I et samfund, hvor tempoet er højt, og hvor vi er meget ”på” hele tiden, så kan det være en udfordring at få bearbejdet alle de daglige indtryk og oplevelser. Og har vi konstant vores fokus rettet udad i bestræbelserne på at efterleve krav, forventninger og normer, som er alle steder rundt om os, så kan vi hurtigt opleve tankemylder, blive drænet for energi, og dermed komme ud af balance med os selv.

I denne grundpille lærer du at skabe mere plads indeni og rundt om dig selv, til at lytte mere aktivt og opmærksomt til det, du har brug for.

I nnocence
Kreativitet, nysgerrighed og fantasi er vigtige elementer i dit liv. Det lukker op for din rige indre verden, hvor din passion, drømme og ønsker gemmer sig. Det er samtidig også med til at hjælpe dig til at finde nyttige rutiner og frirum i hverdagen, som styrker din indre ro og balance.

I denne grundpille lærer du at lukke op for kreativiteten, nysgerrigheden og fantasien, og hvordan du bruger disse aktivt i dit liv, så du bliver bevidst om det du er passioneret omkring, og det du ønsker dig og drømmer om.

F aith
Når du begynder at bevæge dig ud af dine komfort zoner - fx ved at ændre på en vane - så er det meget naturligt, at du bliver lidt ekstra på vagt. Dit nervesystem fornemmer at noget ikke er som det plejer, og det er utrygt. Sagen er, at vores ego hader forandringer, og vil af al magt forsøge at holde fast i de vaner og rutiner, du er vant til. Også selvom disse vaner betyder, at du fx. bliver ved med at tro, at du ikke er dygtig nok, at du skal knokle eller kæmpe mere i hverdagen, eller at du skal lære at tage dig mere sammen.

I denne grundpille bliver du bevidst om dine værdier, talenter og styrker, og du lærer, hvordan du kan bruge frygten som et redskab til at styrke dig selv og dit mod.

E nergy
Når du begynder at give dig selv plads til at leve i det tempo, der passer dig, og samtidig også kender og lever efter dine indre værdier, så vil du opleve, at der frigives energi. Energi, som du tidligere har brugt på tankemylder, tvivl, mentale kampe og følelseskaos.

Denne nyfundne energi skal du bruge noget af til at holde fast i dig selv og de nye rutiner og strukturer, som du har startet under de foregående grundpiller. Alt sammen så du kan fortsætte med at forstærke dit indre fundament du står på. Så det også er stærkt nok, når livet sker.Lad os ta´en samtale om din situation. Så finder vi sammen ud af, hvordan LIFE-metoden kan hjælpe dig.
Det er helt uforpligtende og ganske gratis!
Du bestemmer, om du har lyst til at arbejde videre med mig efter samtalen.


CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser