SensitiveLIFE

Om Trine
I omkring 20 år, har jeg arbejdet i IT-branchen. I den periode har jeg arbejdet mig igennem titler som udvikler, arkitekt, teamlead og projektleder.

Udadtil en meget glad, og også vellidt medarbejder, som lod til at være tilfreds med sit arbejde. Jeg var pligtopfyldende, og jeg gjorde mig stor umage med at vise, hvor forandringsvillig, udadvendt og robust jeg var.

Men indeni var historien en anden.

Jeg mærkede nærmest konstant en indre uro og ubalance. Tankemylder, en tsunami af følelser, og uendelige refleksioner var dagligdag for mig.

Jeg følte mig træt og udbrændt – ja jeg var nærmest slidt. Og det blev blandet med en enorm håbløshed over at vide, at der var over 30 år til pensionen.

Når forandringer - så som organisationstilpasninger, nye arbejdsgange eller simple rokader - ramte, så oplevede jeg kaskader af følelser og tanker. Jeg skammede mig over, at jeg blev så følelsesmæssigt påvirket af noget så normalt som forandringer og tilpasninger. Jeg var nemlig sikker på, at omverden ville dømme mig for hende, der ikke kunne ”tåle” særlig meget, hvis det nogensinde kom frem hvordan jeg virkelig havde det.

Jeg blev ved med at overbevise mig selv om, at det var mig der var ”forkert”, og derfor skulle lære at tilpasse mig omgivelserne. Det var jo mig, der var mere sart, mindre robust og meget mere følsom, end de fleste.

Så jeg kæmpede og knoklede med mig selv. Dels for ikke at vise, hvad det var, der foregik indeni. Og dels for at forsøge at lære at være ”mere udholdende” og opbygge en hårdere ydre skal.


Men i 2012 bliver jeg første gang ramt af et angstanfald.

Et af dem, der virkelig giver stof til eftertanke. Her blev jeg første gang gjort opmærksom på, at min indre kamp med mig selv, og tanken om, at jeg ”bare” skulle holde ud på arbejdsmarkedet i 30 år mere, det kunne ikke fortsætte.

Lidt hurtige fakta:
  • Født 28. juni 1977 i Roskilde

  • Uddannet Medieøkonom fra IMMA i Nakskov i 1999

  • Certificeret NLP Practitioner og NLP Coach hos NLP & Coaching Kompagniet i 2022.

  • Er sansestærk, men har i størstedelen af livet levet uden den bevidsthed.

  • Ejer og driver virksomheden SensitiveLIFE by Trine Henriksen

  • Medejer og -stifter af virksomheden DetNAIVEFirma v Mai Kristensen & Trine Henriksen

  • Kæreste med helten i mit liv, Kasper siden 2012

  • Elsker at være kreativ – især når der er garn involveret – uddannet paraglider pilot, og er meget glad for metal musik.

Da den bevidsthed landede, så blev jeg ved et tilfælde præsenteret for begrebet ”Særligt sensitiv”. Et begreb, jeg aldrig havde hørt om – til trods for, at det har eksisteret siden starten af 90’erne.

Da jeg dykkede ned i begrebet, græd jeg af lykke!

Her var beviset på, at jeg 1) ikke var alene i verden om at ha’ så mange følelser, og 2) ikke var hverken ”forkert” eller ”defekt”. Jeg havde bare en ekstra dyb kontakt til mig selv.

Min nye bevidsthed om karaktertrækket, og så resultatet af angsanfaldet, gjorde mig for alvor opmærksom på, at jeg måtte finde en anden måde at arbejde på – og ikke mindst være i verden på.


Opdagelsen af, og forståelsen for, den jeg er, har gjort en verden til forskel for mig.

Det gik op for mig, at når jeg er Særligt sensitiv – også kaldet Sansestærk - så har jeg bl.a. dyb kontakt til mine følelser og min intuition. Jeg fornemmer og registrerer det usagte, og (for andre) ubetydelige.

Med andre ord, så er mine sanser ekstra skærpede.

For at kunne være i en verden, der i lang tid har haft fokus på processer, resultater og bundlinjer, så har vi sansestærke brug for dels:

Til det arbejde har jeg udviklet LIFE-metoden, som handler om at gå fra følelseskaos og tankemylder, til indre ro og overskud i arbejdslivet.

Du kan læse meget mere om LIFE-metoden lige her.

Jeg ved, at du kan få det arbejdsliv og den hverdag, der passer præcis til den du er. Med mere overskud, indre ro, og balance i de daglige oplevelser og indtryk.Andre siger om Trine
Er du nysgerrig på om jeg er den rette til at hjælpe dig, så...


Det er helt uforpligtende og ganske gratis!

Jeg vil glæde mig til at tale med dig!HSP_Foreningen


CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser