SensitiveLIFE

Om Trine
Jeg støtter sensitive i at forstå og bruge deres indre styrke og mod, så de kan leve et liv ud fra deres indre værdier, og den, de kan mærke de er, uden at mærke skam og føle dom fra omverden.

Jeg opdagede først i en sen alder, at jeg var det man kalder for "særligt sensitiv".

Før den opdagelse, så følte jeg mig ofte "forkert" eller "anderledes" når forandringer ramte. Organisationstilpasninger, nye arbejdsgange eller simple rokader havde jeg behov for at tale meget om, og jeg kunne mærke hvor stor afstand der var imellem det jeg oplevede, og det mine kolleger oplevede. Og med tiden, så blev min modtagelse af en ny forandring mere og mere negativ.

Jeg følte ofte skyld eller skam, når jeg blev følelsesmæssigt påvirket af forandringer eller tilpasninger i de organisationer jeg var en del af. Jeg havde følelsen af, at omverden dømte mig for at være hende, der ikke kunne "tåle" særlig meget, og indeni dømte jeg mig selv endnu hårdere for det.

Jeg troede på, at jeg var mere sart, mindre robust og meget mere følsom end alle andre, og fordi jeg var det, så skulle jeg også kæmpe mere, tage mig mere sammen for ikke at vise mine følelser, lære at være "mere udholdende", eller have en hårdere ydre skal. Det havde alle de andre jo, så det måtte jeg jo også lære.

Det lykkedes bare aldrig for mig.

---
Det var først da jeg nåede slut 30'erne, at jeg opdagede, at jeg er det man kalder "særligt sensitiv".
Den forståelse har gjort en verden til forskel for mig.

Ikke kun har jeg nu fået en forklaring på, hvorfor jeg har haft en fornemmelse af, at være "forkert". Hvorfor jeg har følt, at jeg skulle kæmpe mere, være mere "robust" og "forandringsparat" uden at kunne lykkedes med det.
Jeg har også forstået, hvordan jeg kan bruge den kæmpe gave, der ligger i det at være sensitiv.


Vi har brug for noget andet! Vi har brug for noget andet!


Det liv jeg har i dag er bygget op omkring metoden SensitiveL I F E (læs mere lige her). Det er via den, at jeg kan navigere i hverdagen og i mit liv.
Det er den måde jeg kan:

---
Jeg tror på, at vi som sensitive besidder modet og styrken til at skabe det liv, vi ønsker os.
Selvom forventninger, uskrevne regler, normer og krav fra vores omverden godt kan true med at vælte os omkuld, og dermed få os til at tro, at vi overhovedet ikke besidder skyggen af hverken mod eller styrke, til at vise verden, hvem vi er.

Jeg er overbevist om at vi kan skabe et liv, hvor vi omfavner og anerkender vores følsomhed, som en styrke frem for en svaghed. Et liv, hvor vi tager ansvar for os selv ved at sige fra, sætte sunde grænser, og handler ud fra de værdier, vi kan mærke er rigtige.

At opbygge en solid indre base som sensitiv, gør det muligt for dig at:
Denne indre solide base har givet mig et liv, hvor jeg - trods massiv mobning i folkeskolen, familiekrise og en beslutning om ikke at få børn - har taget kørekort til MC, taget udddannelse til at blive paraglider-pilot, og (efter knap 20 år som ansat i IT-branchen) nu har min egen selvstændige virksomhed (blot for at nævne nogle af de store ting).


Andre siger om Trine
"Trines styrke nummer 1 er hendes nærvær. Hun er meget nærværende og lyttende, og giver sig tid, når jeg har skulle fortælle om noget, der er svært. Hun siger fx ofte ”Du kan sagtens give mig den lange version, jeg har masser af tid!
Trine er også rigtig god til både at anerkende én, og samtidig også rigtig god til at spørge ind og sammen med mig, reflektere over tingene. Jeg synes hun har været god til at hjælpe med at sætte ord på de ting der fylder, - fx i mit tilfælde min nu tidligere kæreste - dog uden at ”gennemtvinge” sin holdning eller ”prakke én noget på! ”Hun er god til både at fokusere på de ting, jeg gør godt, og på de steder, hvor hun ser udviklingsmuligheder. I stedet for fx kun at tale om alt det, der er trist og negativt.
Trine er en af de der få mennesker, hvor man bare ved man får rigtig meget ud af at vende sin situation/tanker/bekymringer/frustrationer eller whatever med hende, fordi hun kan rumme det. Nøgleord for Trine vil jeg sige er: - nærværende og tilstede - møder en i øjenhøjde - anerkendende og imødekommende tilgang - nysgerrig (sammen med dig på, hvorfor du handler/tænker/agerer, som du gør)"
Maria Hunderup

"Jeg har på telefon været i kontakt med Trine, og opfatter Trine som et meget helstøbt menneske. Hun lytter, reflekterer og kommer tilbage med meget relevante kommentarer. I min samtale med Trine, blev jeg bekræftet i at springe ud i ”mit projekt” og derefter korrigere, hvis det er det, der skal til. Jeg gemmer Trines kontaktinfo, skulle jeg senere få brug for sparring, vil jeg helt klart ringe til hende, så jeg kan virkelig anbefale Trine."
Marianne Linde-Laursen

"Der er for mig mange nøgleord, der beskriver Trine. De vigtigste er: Empatisk, kreativ, hjælpsom, loyal, tålmodig, hyggelig/moderlig/omfavnende, glad og omsorgsfuld. Kort sagt, så har jeg altid følt mig godt tilpas og tryg, når jeg har været sammen med Trine. Jeg har følt mig set og hørt – også når emnerne vi talte om var svære og personlige."
Jane Mortensen

"Trine er altid klar til en god snak - vi har fået mange kopper kaffe og gode brugbare snakke. For mig har det være Trines ro, og nemme væremåde, som altid indbyder til tryghed – der gør at man bare føler sig hørt, tryg og set i en samtale med Trine. Det har helt klart betydet, at jeg tør være mig selv og når jeg gør det, så bliver samtalen bare bedre, mere ærlig og konstruktiv. Tak Trine."
Merete Andersen Rasch

"Trine benytter sig af og behersker til fulde ”anerkendende kommunikation”. Hun fastholder altid HELE sin fulde opmærksomhed på mig under en samtale. Også med sit kropssprog."
Marianne Holmer


Vi har brug for noget andet! Vi har brug for noget andet!


Trine er
Trines platform


Vil du vide mere eller har du spørgsmål til det at være sensitiv i arbejdslivet, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Enten ved at bruge kontaktformularen her, eller ved at skrive en mail til mig på trine@sensitivelife.dk

CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser