SensitiveLIFE

Byg fundamentet


Skab et arbejdsliv med mere ro og større overskud i hverdagen..
Kan du genkende dig selv her:

 • Du oplever at alle dagens oplevelser og indtryk stjæler din energi og gør dig træt (nærmest udbrændt) i den hverdag du har lige nu. Energien forsvinder hurtigere end du kan nå at lade op.

 • Du finder det meget svært (ja næsten umuligt), at finde dig til rette i et fuldtidsjob.

 • Du mærker, at arbejdsglæden er meget svær at finde.

 • Du har ofte følelsen af, at det er svært, at handle efter det, du mærker er rigtig for dig. Når du endelig gør, så føler du dig forkert i det.

 • Du savner mere ro og tid til fordybelse, men føler ikke rigtig der er plads til det.

 • Du vil rigtig gerne være i stand til at sætte flere grænser, men når du sætter dem, så føler du, at du er uretfærdig eller egoistisk.
bygkursus


Drømmer du om at:

 • få tid og plads til ro og fordybelse?

 • ha’ mere arbejdsglæde, overskud og energi i hverdagen?

 • handle efter det, du mærker er rigtigt for dig, samt at finde dig til rette i det – uden følelsen af at være forkert, når du gør det?

 • finde mening i dit arbejdsliv?bygkursus


Som sansestærk, har du brug for at skabe et arbejdsliv, der giver dig mere end bare løn på kontoen. Det er ikke ligegyldigt, hvad det er du arbejder med.

Fordi du mærker og registrerer mere end flertallet, så er der også en dybere mening med – og sammenhæng i - alt det du gør. Også selvom andre mener noget andet.

Så for at ha’ mere arbejdsglæde, overskud og energi i din hverdag, samt at finde mening i dit arbejdsliv, så har du brug for at genkende dine sensitive talenter, og vide hvordan du skal bruge dem konstruktivt – og som en styrke - i din hverdag.

Styrken ligger i at forstå og lytte til den sansestærke side, du rummer. Den side af dig, der lige nu opleves som en klods om benet.Det lærer du:
Forløbet ”Byg fundamentet” er et onlinekursus, og strækker sig over ca 8 uger.
Der er ingen fast startdato for forløbet. Lige så snart du har investeret, så får du adgang, og så er du i gang.

På onlineforløbet lærer du, at:

 • forstå og acceptere dig selv, som den du er, og hvordan du genopbygger TILLIDEN til det, du mærker.

 • skabe kontakt til din rige indre verden via din KREATIVITET, og bruge den, som fundament til at opbygge nyttige rutiner og strukturer i din hverdag, der hjælper dig med at skabe INDRE RO og fordybelse.

 • se og forstå den universelle "rigtig" & "forkert", hvor FRYGTEN ofte udspringer fra.
 • eje dine værdier, talenter og STYRKER, og finde MODET til at stå ved dem.


Ved at lære dig selv og din sansestærke side endnu bedre at kende, så bliver det lettere for dig at skabe en hverdag, som passer præcis til den du er.
Nemlig sansestærk.


Du får 3 onlinemoduler, som trin for trin lærer dig, hvordan du får et solidt fundament at stå på i din hverdag.bygkursus

I dette modul lærer du, at lytte til dig selv, finde balancen og opbygge tillid til det, du mærker. Her lægger du de første sten til dit stærke indre fundament. Du lærer at have tillid til det du mærker, og hvordan dette kan bruges til at forstærke det fundament du står på.


bygkursus

I dette modul kigger vi nærmere på den universelle "rigtig-og-forkert"-opfattelse – og endnu mere vigtigt – hvad der for dig er rigtigt og forkert.

Som sansestærk mærker du, som bekendt, meget mere end flertallet gør. Og har du i lang tid følt dig ”forkert” eller ”anderledes” i selskab med andre, har du måske også lært at tilpasse dig flertallet, og dermed overhørt din egen indre stemme.

Hvis ikke du ved, hvor du står, og kan hvile i at mene det, der giver mening for dig, så vil du finde dig selv ”pendle” mellem flere lejre, uden rigtig at føle dig hjemme i nogen af dem.


bygkursus

I det sidste modul arbejder vi mere med dine værdier, talenter og styrker.

Som sansestærk, så har du måske lært, at det at føle og fornemme så meget, som du gør – ja det er ikke helt så accepteret eller anerkendt. Måske netop derfor har du lært at lægge låg på dig selv, den du er og det du føler.

Og det betyder også, at du sandsynligvis har sømmet låget fast til kassen med dine værdier, dine talenter og dine styrker.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Trine Henriksen.

Som NLP coach og mentor, hjælper jeg dig, som er sansestærk med at opbygge et stærkt indre fundament, så du kan navigere mere tillidsfuldt og selvsikkert i dit (arbejds)liv og hverdag – uden konstant at kæmpe med følelserne af at være ”forkert” eller ”sart”, at føle du skal tage dig mere sammen eller undskyld dig selv.

Min mission er, at gøre empati, store følelser og langsomhed lige så vigtigt i arbejdslivet, som processer, resultater og bundlinjer er.

Jeg har selv levet størstedelen af mit liv uden at vide, at jeg var sansestærk!

Følelsen af at være ”forkert” og ”sart”, samt at skulle kæmpe og slås mere i hverdagen, for at være i verden, var en daglig følgesvend for mig i mange år.
bygkursus

Jeg blev ved med at overbevise mig selv om, at det var mig der var ”forkert”, og derfor skulle lære at tilpasse mig omgivelserne. Det var jo mig, der var mere sart, mindre robust og meget mere følsom, end de fleste.

Så jeg kæmpede og knoklede med mig selv. Dels for ikke at vise, hvad det var, der foregik indeni. Og dels for at forsøge at lære at være ”mere udholdende” og opbygge en hårdere ydre skal.

Det lykkedes bare aldrig for mig.

Jo mere jeg kæmpede, des mere indre kaos skabte jeg.

Indtil et angstanfald og opdagelsen af, at jeg er Sansestærk, ændrede min verden.

Jeg ved, at du kan få det arbejdsliv og den hverdag, der passer præcis til den du er. Med mere overskud, indre ro, og balance i de daglige oplevelser og indtryk.

Det behøver ikke at være kringlet eller svært at bygge et fundament at stå på, som sansestærk. Du besidder en langt større styrke, og langt mere mod, end du selv går og tror!


bygkursus


Sådan foregår det:

Forløbet strækker sig over ca. 8 uger, og det her får du med:

 • Undervisning og guidance – fordelt over 3 online undervisningsmoduler. Bestående af workbooks med øvelser, og medfølgende lydfiler, som forklarer og introducerer hver øvelse.
 • Personlig 1:1 coaching - 2 månedlige 1:1 sessioner (i alt 4 x sessioner af ca 60 min)
 • Løbende sparring og feedback under hele forløbet - på spørgsmål, som opstår for dig imellem vores samtaler - via mail eller korte telefonsamtaler.
 • Privat online univers - Personlig adgang til eget privat online-univers, hvor øvelser, lydfiler og optagelser af vores sessioner findes – også efter forløbet


 • Privat online univers

  Link med adgang til din egen side, hvor intro-lydfil, workbooks og øvelser ligger.
  Øvelserne er ikke lektier! De er skabt for at give dig plads og mulighed for reflektion og indre læring. Du vil opleve at nogle af øvelserne kræver lidt længere betænkningstid, og derfor er der netop ikke krav om at du bliver færdig med øvelserne.

  Personlig 1:1 coaching

  Her vender vi lige præcis den udfordring, du har brug for at arbejde med. Jeg coacher og vejleder dig, og vi taler om, hvilket fokus du med fordel kunne arbejde videre med i øvelserne.
  En session varer ca 60 min (jeg skal nok holde styr på tiden), og foregår via zoom.

  For at både du og jeg kan være fuldt til stede i sessionerne, så bliver hver session optaget.
  Optagelsen bliver efterfølgende lagt ind på din personlige side. På denne måde kan du altid gå tilbage og genhøre en session, og derved få mere viden ud af det vi taler om. Og samtidig, så slipper du for at skulle sidde og tage noter og derved miste konsentrationen.

  Bookingen af hver session foretager du selv. Du får et link til min kalender så snart du har investeret, og herfra kan du booke den tid, der passer dig bedst til dine sessioner.


  Din investering: 9.250,-
  Du kan betale det hele på én gang, eller i 2 rater af 4.700,-

         Har du spørgsmål til forløbet eller er du tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at skrive til mig på trine@sensitivelife.dk eller ring til mig på 26296702.CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser