SensitiveLIFE

SensitiveL I F E - 1:1 mentorforløb


Forstå dig selv, skab tillid og lev et liv der bygger på dine indre værdier - uden at mærke skam i dig selv og føle dom fra omverden!

Et forløb over 4 måneder, som lærer dig at:
 • lytte til dig selv og skabe tillid til det, du mærker.
 • skabe kontakt til din rige indre verden og bruge den som fundament til at skabe indre ro og balance.
 • omfavne frygten og stole på dig selv.
 • bruge din energi rigtigt, så du kan sige fra, sætte sunde grænser og bruge din følsomhed som en styrke, frem for en svaghed.

Hvad er det?
På forløbet her lærer du at forstå og omfavne den følsomhed, du rummer. Den følsomhed, som lige nu kommer til udtryk som vrede, frustration eller gråd, og som måske får dig til at mærke overvældelse eller udsættelse af opgaver.

Resultatet af forløbet er at opbygge en tillidsfuld indre base i dig, som giver dig en forståelse af din følsomhed, samt hvordan du kan bruge den som en styrke i dit liv. En styrke, som giver dig mulighed for at kunne sige fra og sætte sunde grænser i din hverdag - uden at gemme eller skamme dig over at være den du er - nemlig følsom.

Du lærer hvorfor du har det som du har det, og hvorfor du ofte føler, at din følsomhed får dig til at virke svag, mindre robust eller forkert i forhold til dine kolleger, dine venner og din familie. Hvorfor du føler du skal tage dig mere sammen, være mere udholdende og mere forandringsparat, og hvorfor du også har følelsen af, at du aldrig rigtig lykkedes med at gøre lige netop det.

Du lærer at opbygge tilliden til det, du mærker og reagere konstruktivt på det, følge din intution, sige fra og sætte sunde grænser, samt hvordan du giver maksimalt til andre af det du kan og står for, uden at dræne dig selv, føle dig forkert, for svag eller for meget.

Forløbet her er bygget op omkring mine mange års erfaring med, at leve et liv med følelserne udenpå tøjet. Jeg har i dag skabt et liv, hvor jeg omfavner følsomheden, finder styrken i at være sensitiv - frem for at se den som en svaghed, der skal ignoreres eller overkommes.

Da ingen mennesker er ens, så vil alle øvelser og opgaver blive tilpasset dig og dine behov.


Det her får du:
 • Opstartssamtale - 60 min.
 • 1 VIP dag på Marienlyst Strandhotel i Helsingør - her sætter vi sammen gang i din rejse. (Vi overholder naturligvis alle gældende regler i forhold til Corona, og skulle det ske at vi ikke kan ses i virkeligheden, så holder vi dagen online.)
 • 5 gennemarbejdede moduler, som:
  • hjælper dig med at forstå de mange følelser du mærker og have tillid til, at de ikke er tegn på svaghed eller mindreværd.
  • hjælper dig med at opbygge en stærk indre base, som giver dig værktøjer til at være i verden som den du er - uden at føle dig "forkert", svag eller for følsom.
  • giver dig en forståelse for forskellen mellem den universelle rigtige og forkerte, og din rigtige og forkerte.
  • hjælper dig med at sætte ord på det du frygter, så du kan sætte dig selv fri og mærke styrken i at træffe valg uden skyld og skam.
  • hjælper dig med at balancere din energi, så du kan bruge den rigtigt til at sige fra, sætte sunde grænser og gennemføre de mål, du sætter for dig selv.
 • Alle øvelser og opgaver er dine til evigt eje, og kan bruges igen og igen igennem livet.
 • En succes-journal, som hjælper dig med at holde fokus på dine succeser og aftaler igennem hele forløbet.
 • 7 mentorsamtaler af 1 times varighed med mig efter hvert modul, samt igennem eksekveringen af din handlingsplan – (vores samtaler bliver optaget og du får optagelsen efter hver samtale, så du senere kan gå ind og genhøre det vi talte om).
 • Sparring hele vejen igennem forløbet.


Struktur
Lige så snart du har investeret, så får du en mail, hvor du finder link til booking af vores første samtale. Samtalen foregår over telefonen, og her afdækker vi hvor du står lige nu, og hvad du mærker står i vejen for, at du kan slippe de forventninger og krav du i dag føler du skal leve op til.

Så snart vi har talt sammen, sender jeg dig de første opgaver, som du skal gøre til nogle naturlige vaner i din hverdag. På den måde skaber du det bedste grundlag for at arbejde seriøst med dig selv i resten af forløbet. Herefter mødes vi på en VIP dag på Marienlyst Strandhotel i Nordsjælland. Her er der smukke omgivelser og ro og fred til, at du kan få den bedst mulige start på din rejse.

Efter VIP dagen starter du på det første af de 5 moduler. Hvert modul indeholder en række opgaver og øvelser, som hjælper dig – stille og roligt / skridt for skridt – til at gå vejen. Efter hvert modul har du en fortrolig samtale med mig, hvor vi sammen vender det du fik ud af de enkelte opgaver og øvelser, samt om den indsigt du har fået. Hver samtale bliver optaget og sendt til dig efterfølgende, så du har mulighed for at genhøre, hvad vi talte om. Efter samtalen får du adgang til næste modul.

Hele forløbet understøttes af en succes-journal, som du får udleveret på VIP dagen. Journalen hjælper dig til at visualisere din fremdrift, dine succeser og dine aftaler igennem hele forløbet. Det er også en journal, som – efter du har afsluttet forløbet - vil være en stor hjælp og støtte for dig.

Der er naturligvis altid hjælp at hente udover vores samtaler. Hvis du sidder fast i en opgave eller du mister retning, så kan du få fat i mig via mail eller telefon, hvor jeg står klar til at hjælpe dig videre.


Selve tidsplanen for forløbet ser således ud:
 • Opstart
  Du får adgang til dine første opgaver og datoen for VIP dagen aftales
 • VIP-dagen
  Vi mødes på skønne Marienlyst Strandhotel, og du bliver hjulpet rigtigt i gang med din rejse i lækre og smukke omgivelser
 • Lyt til dig selv og opbyg tilliden til det du mærker (Modul 1) + mentorsamtale
 • Skab kontakt til din indre rige verden (Modul 2) + mentorsamtale
 • Opgør med rigtigt og forkert (Modul 3) + mentorsamtale
 • Stol på dig selv, sæt dig selv fri og tag styring (Modul 4) + mentorsamtale
 • Brug din energi rigtigt til at sætte mål og gennemføre uden dom (Modul 5) + mentorsamtale
 • Opfølgende mentorsamtaler
  Disse samtaler aftaler vi når du er færdig med modul 5. Samtalerne har til formål at støtte dig det sidste stykke, så din handlingsplan ikke bare blive lagt i en skuffe og glemt, men rent faktisk bliver gennemført.


Forløbet ser i steps og rækkefølge således ud:
Step 1: Loyalty
Når følelser føles som en tsunami, der truer med at vælte os omkuld, give os dårlig samvittighed eller trigger vores vrede, frustration eller gråd, så kompenserer vi ved at prøve at lukke endnu mere af for det, vi mærker. Vi fokuserer på, at vi skal lære at være mere udholdende, at kæmpe og knokle mere og at tage os sammen. Det bringer os ud af balance med os selv, og vi ender med at svigte os selv, og mister dermed tilliden til os selv.

I dette første step har vi fokus på, at få dig til at lære at lytte til dig selv, finde balancen og opbygge tillid til det, du mærker - frem for at kæmpe mere eller forsøge at lukke af for det. Du opbygger en indre stærk base, som har rod i din mentale ro og balance, samt en tillid til, at det du mærker, det er rigtigt for dig og noget du skal lyttet til. Du lærer at finde fred i at være i verden som den du er, og have tillid til, at du ikke er forkert, fordi du føler så meget!


Step 2: Innocence
Et af de værktøjer, vi som sensitive har brug for i en corporate verden, det er vores kontakt til vores indre rige verden. I denne verden gemmer sig vores passion, drømme og ønsker for os selv. Det er også i denne verden at vi kan finde nyttige rutiner og frirum, som kan skabe ro og balance i vores indre. Disse rutiner kan hjælpe os til at møde hverdagen og de situationer vi ofte havner i, som truer os med at blæse os omkuld følelsesmæssigt.

I dette step har vi altså fokus på at åbne døren ind til denne rige indre verden. En verden fyldt med kreativitet, nysgerrighed og fantasi, og hvor stort set alt er muligt!


Step 3: Faith
Når vi begynder at bevæge os ud af vores komfort zoner, så bliver vi meget naturligt bange. Vores ego hader forandringer og vil af al magt forsøge at holde os fast i de vaner og rutiner, vi er vant til. Også selvom disse vaner betyder at vi bliver ved med at tro, at vi ikke er robuste nok, at vi skal knokle eller kæmpe mere, eller at vi skal tage os mere sammen.

I dette step arbejder vi med at give dig redskaber og viden om, hvordan du spotter og håndterer frygten. Du vil lære hvordan du kan vende frygten til din fordel, og bruge den til at styrke dit mod, så du kan træde frem i lyset og omfavne din følsomhed. Vi kigger også på den fejlagtige universelle "rigtig-og-forkert"-opfattelse, og sammen finder vi ud af, hvad der for dig er rigtigt og forkert her i livet.


Step 4: Energy
Når vi begynder at slippe de følelser, som har truet med at trigge vores vrede, frustration og gråd, så frigives en masse indestængt energi. Energi, som vi tidligere har brugt på at holde os selv og vores følsomhed tilbage fra verden. Den energi kan du bruge til at holde fast i de rutiner og strukturer, som du lige har lært. Rutiner og strukturer, som fortsætter med at forstærke din indre base, så du kan holde balancen og styrken - også selvom livet sker.

I dette sidste step har vi altså fokus på, hvordan du kan sætte mål for dig selv, hvilke handlinger, der skal til for at du ikke bliver overvældet eller fortabt inden du overhovdet er kommet i gang, og hvordan du finder accept i, at planer og mål justeres når vi bliver klogere.


Din investering: 19.500,-
Du kan betale i 4 rater.

     


Online-kurset "Din indre base" dækker første modul i dette forløb. Har du allerede været igennem kurset, så kontakt mig. Så får du en særlig pris på forløbet her. trine@sensitivelife.dk. (Samme gælder, hvis du allerede har været igennem forløbet "Stol på dig selv!").

Hvis du godt vil være sikker på, at jeg kan hjælpe dig med den udfordring du står med, så kan du altid få en 30 min gratis afklarende samtale med mig. Udfyld formularen (som du finder på siden "Kontakt" lige her), og så finder vi en tid der passer. :)

CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser