SensitiveLIFE

1:1 mentorforløb


Personligt 1:1 mentorforløb til dig, der vil lære hvordan du får en hverdag og et arbejdsliv med mere overskud, indre ro og balance i de daglige indtryk og oplevelser, samt hvordan du kan opdage styrkerne ved at mærke mere end flertallet, og vide hvordan du kan bringe dem mere i spil i din egen hverdag.Kan du genkende dig selv i følgende:

 1. Du oplever hverdagen som en form for mental kamp, fordi du reflekterer og føler så meget, som du gør.

 2. Du tvivler mere og mere på dig selv og dine egne evner – også selvom du hele tiden får at vide, at du er virkelig dygtig.

 3. Du oplever, at mentale forberedelser og gennemløb af forskellige scenarier for, hvordan et møde, en familiesammenkomst eller et socialt arrangement vil forløbe, dræner dig for energi og overskud.

 4. Du har travlt med at være der for andre, mens du sjældent gør noget godt for dig selv. Når du endelig prioriterer dig selv, så får du som regel dårlig samvittighed.
 5. Du synes det er pinligt – måske lig med at være sart – at mærke og tænke så meget som du gør.
1til1forlob


Så kan du måske også spejle dig her:

 1. Du er TRÆT af, at skamme dig over, og forsøge at skjule, dine mange og stærke følelser.

 2. At gemme dig væk, og undskylde dig selv og de reaktioner, der indimellem bryder igennem dine forsvarsværker, dræner dig mere og mere for energi og overskud i hverdagen.

 3. Fornemmelsen af at ”overleve” hverdagen frem til weekenden, den næste ferie eller pensionen føles overvældende – og mere og mere skræmmende.

 4. Du forsøger at acceptere vilkårene og ”passe ind”, men kan mærke, hvor meget din krop reagerer fysisk (hovedpine, ondt i maven, svimmelhed etc), når du rammer situationer, hvor du virkelig skal gå på kompromis med de følelser, du mærker.

 5. Du er træt af at føle uro, frustration og indre kaos.
  Kommentarer som:

  • Det må du bare lære at acceptere!
  • Det kan man jo ikke ændre på!
  • Det kan man jo ikke tillade sig at sige!

  har du ikke længere lyst til at finde dig i. Heller ikke, når de kommer fra dig selv.
  1til1forlob


1til1forlob


Der findes en anden vej...
... end at ”overleve” hverdagen frem til weekenden, den næste ferie eller pensionen.

Ved at lære sin sansestærke side at kende, eje dit eget værd, og handle ud fra dine personlige værdier, talenter og styrker, kan du få den hverdag, der passer præcis til den du er. Med mere overskud, indre ro, og balance i alle de daglige indtryk og oplevelser.

På 1:1 mentorforløbet lærer du, hvorfor du har det, som du har det, og hvorfor du ofte føler, at din sansestærke side af dig, får dig til at virke mindre robust eller forkert i forhold til dine kolleger, venner og din familie.

Du vil lære, hvorfor du føler, du skal tage dig mere sammen, være mere udholdende og mere forandringsparat og robust end alle andre. Og hvorfor du har følelsen af, at du aldrig rigtig lykkedes med det – uanset hvor meget du gør dig umage.

Når du begynder at lytte, og opbygge tillid, til det du mærker, så erstattes dit tankemylder og frustration med indre ro, overskud og balance.

Ved at lære din sansestærke side at kende, så forstår du dig selv og dine behov langt bedre, og kan dermed også begynde at tage hensyn til dem. Når du ved, hvorfor du har det som du har det, så kan du lettere navigere i dine følelser – uden alt for store udsving på følelsesskalaen.


Du rummer kraftfulde og værdifulde evner, som – belyst og brugt rigtigt – vil kunne vende din hverdag fra frustration, usikkerhed og indre uro, til en hverdag hvor du:

 • LEVER hver dag - frem for at ”overleve” hverdagen frem til weekenden, den næste ferie eller pensionen.
 • MÆRKER overskud indre ro og balance i de daglige indtryk og oplevelser.
 • OPLEVER, at det du bruger tid på i hverdagen, er meningsfuldt for dig, giver dig værdi, og passer præcis til den du er.
Alt sammen parametre, som bygger på det fundament du står på, og som giver dig en tillidsfuld og stærk indre base, der tager udgangspunkt i dine personlige værdier, talenter og styrker.

Det lærer du:
På forløbet lærer du at forstå og omfavne den sansestærke side, du rummer. Den side af dig selv, som du lige nu bruger meget tid og energi på at holde skjult for din omverden.

Du vil forstå:

 • hvorfor de daglige indtryk og oplevelser kan skabe så store følelsesmæssige udsving og frustrationer i dig, og hvorfor du ofte føler, at den side af dig får dig til at virke ”forkert”, sart, eller mindre robust i sammenligning med dine kolleger, dine venner eller din familie.
 • hvordan du vælger dig selv til i hverdagen – respektfuldt og balanceret for både dig selv og dem omkring dig.
 • hvordan du kan skabe en hverdag, der giver dig indre ro, plads til fordybelse, overskud, og som giver mening for dig.
 • hvordan du – med enkle og lette værktøjer og øvelser – kan holde fast i dig selv og dit indre fundament. Også når livet tilbyder udfordringer.
1til1forlob

Forløbet strækker sig over ca 4 måneder, og her lærer du at:

 • skabe mere plads indeni og rundt om dig selv, så du kan lytte mere aktivt og opmærksomt til det du har brug for, samt opbygge tillid til det, du mærker.
 • blive dus med dine værdier, talenter og styrker, samt at lukke op for din rige indre verden. Dette danner grundlaget for dit indre fundament, der kan gi’ dig mere overskud, indre ro og balance i de daglige oplevelser og indtryk.
 • gøre op med den universelle ”rigtig” & ”forkert”, og bruge frygten, du mærker, som et redskab til at styrke dig selv og dit mod.
 • bruge din energi på at holde fast i de nye rutiner og strukturer, som du lærer på forløbet, så du kan fortsætte med at forstærke dit indre fundament, du står på.

Du får 5 onlinemoduler, som trin for trin lærer dig, at opbygge tilliden til den sansestærke side af dig, og hvordan du kan bruge alt det du rummer, til at skabe en meningsfuld hverdag, der giver dig præcis den ro, det overskud og den balance, som du drømmer om.

Resultatet af forløbet giver dig et stærkt indre fundament at stå på, som bygger på dine sande personlige værdier, talenter og styrker. Et fundament, som hjælper dig med at navigere tillidsfuldt og selvsikkert i hverdagen.1til1forlob

Når følelser føles som en tsunami, der truer med at vælte os omkuld, give os dårlig samvittighed eller trigger vores vrede, frustration eller gråd, så kompenserer vi ved at prøve at lukke endnu mere af for det, vi mærker. Vi fokuserer på, at vi skal lære at være mere udholdende, at kæmpe og knokle mere og at tage os sammen. Det bringer os ud af balance med os selv, og vi ender med at svigte os selv, og mister dermed tilliden til os selv.

På dette modul lærer du at lytte til dig selv og dine behov. Du lærer hvordan du finder – og holder - balancen i alle de daglige indtryk og oplevelser, samt hvordan du opbygger tilliden til din sansestærke side af dig selv.

Du opbygger et stærkt indre fundament, som har rod i din indre ro, og som styrker din tillid til, at det du mærker og føler, det er rigtigt for dig.


1til1forlob

Et værktøj, vi sansestærke har brug for i hverdagen, er kontakten til vores rige indre verden. Her gemmer sig bl.a. vores passion, drømme og ønsker for livet. Det er også i denne verden, at vi kan finde nyttige rutiner og frirum, som kan hjælpe med at skabe ro i alle de daglige indtryk og oplevelser.

I dette modul har vi altså fokus på, at åbne døren ind til din rige indre verden. En verden fyldt med kreativitet, nysgerrighed og fantasi – og hvor stort set alt er muligt.


1til1forlob

I dette modul kigger vi nærmere på den universelle "rigtig-og-forkert"-opfattelse – og endnu mere vigtigt – hvad der for dig er rigtigt og forkert.

Som sansestærk, mærker du som bekendt meget mere end flertallet gør. Og har du i lang tid følt dig ”forkert” eller ”anderledes” i selskab med andre, har du måske også lært at tilpasse dig flertallet, og dermed overhørt din egen indre stemme.

Hvis ikke du ved, hvor du står, og kan hvile i at mene det, der giver mening for dig, så vil du finde dig selv ”pendle” mellem flere lejre, uden rigtig at føle dig hjemme i nogen af dem.


1til1forlob

Når du begynder at bevæge dig ud af dine komfort zoner - fx ved at ændre på en vane - så er det meget naturligt, at du bliver lidt ekstra på vagt. Dit nervesystem fornemmer at noget ikke er som det plejer, og det er utrygt.

Sagen er, at vores ego hader forandringer, og vil af al magt forsøge at holde fast i de vaner og rutiner, du er vant til. Også selvom disse vaner betyder, at du fx. bliver ved med at tro, at du ikke er dygtig nok, at du skal knokle eller kæmpe mere i hverdagen, eller at du skal lære at tage dig mere sammen.

På modul 4 arbejder vi på at give dig redskaber og viden om, hvordan du først spotter, og sidenhen håndterer din frygt. Du vil bl.a. lære, hvordan du kan bruge frygten som et redskab til at styrke dig selv og dit mod.


1til1forlob

Når du begynder at give dig selv plads til at leve i det tempo, der passer dig, og samtidig også kender og lever efter dine indre værdier, så vil du opleve, at der frigives energi. Energi, som du tidligere har brugt på tankemylder, tvivl, mentale kampe og følelseskaos.

Denne nyfundne energi skal du bruge noget af til at holde fast i dig selv og de nye rutiner og strukturer, som du har startet under de foregående grundpiller. Alt sammen så du kan fortsætte med at forstærke dit indre fundament du står på. Så det også er stærkt nok, når livet sker.

I dette sidste modul har vi fokus på, hvordan du kan sætte mål for dig selv, hvilke handlinger, der skal til for, at du ikke bliver overvældet af følelser, inden du overhovedet er kommet i gang – og hvordan du finder accept i, at planer og mål i hverdagen og livet, er noget vi løbende justerer på, i takt med, at vi hele tiden bliver klogere.Hvem er jeg?

Jeg hedder Trine Henriksen.

Som NLP coach og mentor, hjælper jeg dig, som er sansestærk med at opbygge et stærkt indre fundament, så du kan navigere mere tillidsfuldt og selvsikkert i dit (arbejds)liv og hverdag – uden konstant at kæmpe med følelserne af at være ”forkert” eller ”sart”, at føle du skal tage dig mere sammen eller undskyld dig selv.

Min mission er, at gøre empati, store følelser og langsomhed lige så vigtigt i arbejdslivet, som processer, resultater og bundlinjer er.

Jeg har selv levet størstedelen af mit liv uden at vide, at jeg var sansestærk!

1til1forlob

Følelsen af at være ”forkert” og ”sart”, samt at skulle kæmpe og slås mere i hverdagen, for at være i verden, var en daglig følgesvend for mig i mange år.

Jeg blev ved med at overbevise mig selv om, at det var mig der var ”forkert”, og derfor skulle lære at tilpasse mig omgivelserne. Det var jo mig, der var mere sart, mindre robust og meget mere følsom, end de fleste.

Så jeg kæmpede og knoklede med mig selv. Dels for ikke at vise, hvad det var, der foregik indeni. Og dels for at forsøge at lære at være ”mere udholdende” og opbygge en hårdere ydre skal.

Det lykkedes bare aldrig for mig.

Jo mere jeg kæmpede, des mere indre kaos skabte jeg.

Indtil et angstanfald og opdagelsen af, at jeg var Sansestærk, ændrede min verden.

Jeg ved, at du kan få det arbejdsliv og den hverdag, der passer præcis til den du er. Med mere overskud, indre ro, og balance i de daglige oplevelser og indtryk.

Det behøver ikke at være kringlet eller svært at bygge et fundament at stå på, som sansestærk. Du besidder en langt større styrke, og langt mere mod, end du selv går og tror!


1til1forlob


Sådan foregår det:

Forløbet strækker sig over ca. 4 måneder – da ikke to mennesker er ens, så er det lille ord ”ca” puttet ind.
Jeg slipper dig naturligvis ikke midt i din proces og din udvikling, når der er gået sharp 4 måneder.

 • 5 online undervisningsmoduler – som indeholder workbooks med øvelser og en grundig introduktion til alle øvelser.
 • 1:1 mentoring og guidance (7 x sessioner af 60 min) som foregår over Zoom. Vores samtale bliver optaget, og du modtager optagelsen bagefter, så du altid kan gå tilbage og høre, hvad vi talte om.
 • 1 VIP dag - jeps, vi mødes i virkeligheden. Her tager vi bl.a. hul på emnet om den universelle "rigtig" og "forkert", hvilken magt dit Ego egentlig har over dig, og hvad der skal til for at du kan mærke selvværd, indre ro og balance, og arbejdsglæde.
 • Løbende sparring og feedback under hele forløbet på spørgsmål og tvivls-situationer, som opstår for dig imellem vores samtaler - via mail eller korte telefonsamtaler.
 • Din personlige SuccesJournal, hvor du kan skabe overblik over alle dine læringer om fx dine styrker og værdier
 • Online-kit med alle dine øvelser, lydfiler, optagelser af vores samtaler osv. Her har du 24/7 adgang til det hele – også efter forløbet

     CVR: 40613927 | trine@sensitivelife.dk | Tlf: 26296702
Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser